Information om vårt profileringsmaterial

Texter och symboler konturskärs i tunn självhäftande vinyl och har ingen bakgrund. Lämpar sig både utomhus och inomhus. Vinyltext lämpar sig utmärkt för båtar, bilar och glasytor.

Vinyltext eller även kallat dataskuren dekor är texter och symboler utskurna i väldigt tunn självhäftande vinyl. Denna vinyl har en garanterad hållbarhet utomhus i 7 år och lämpar sig även utmärkt för användning inomhus. Exempel på användningsområden är bildekor, fönsterdekorationer och båt namn m.m. Då vinylen är genomfärgad och har samma färg på ”klistersidan” kan man skära vinyltexter spegelvänt och applicera på insidan av t.ex. ett skyltfönster eller en bilruta.

Vinyltexten levereras komplett på en appliceringsfilm så att du själv lätt kan montera den med en monteringsskrapa. Du behöver alltså inte montera bokstav för bokstav utan allt sitter ihop precis så som du designade det.

Vinyltexten har en fantastisk hållbarhet och de flesta tåg, bussar, båtar och flygplan dekoreras med vinyl istället för att som många tror lackeras.

Man kan till och med klä in hela fordon i vinyl och på så sätt få en helt ny färg på sin bil, båt eller motorcykel. Detta kräver dock ett visst handlag och erfarenhet men kontakta gärna oss på Skyltstudion.se så kan vi rekommendera en lämplig montör på din ort.

Har ni speciella önskemål utöver ovan detaljer, löser vi det såklart också!

Designa din egna skylt

Skapa och designa din egna skylt med det digitala verktyget.
Designa din skylt

Till webbshoppen

Är du ute efter en standard skylt? Då finner du säkert den i webbshoppen. Där hittar ni allt från vägmärken till kontorsskyltar.
Till webbshoppen
Kontakta oss
Telefon: 
0520-405340
Email: 
[email protected]
Kardanvägen 10,
461 38, Trollhättan 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram