Signmakerrs story

Det hela började som en idé av vår passionerade grundare Henrik Andree, som har arbetat i skyltbranschen i mer än 25 år. Han såg de begränsningar som branschen har, och hur det påverkar dig som kund. Så han försökte hitta ett sätt att ändra på detta.

Problemet som finns på många platser i Sverige idag, som tillexempel i Trollhättan, är en bristande kunskap hos skyltmakarna. Detta påverkar negativt dig som vill ha skyltar som uttrycker ett visst budskap och kvalitet om ditt företag. Det största hindret är att den begränsade kunskapen minskar de variationer av skyltar som är möjliga att skapa. Vilket i slutändan leder till att alla skyltar ser likadana ut, och inte låter dig sticka ut från mängden.

Lösningen är innovation och disruption av branschen. Vi har skapat ett brett utbud av expertpartners och producenter som alltid förser dig med skyltar av högsta kvalitet. Detta utökar samtidigt utbudet som du kan välja mellan. Du förtjänar en skylt som representerar din vision till fullo, och som inte är begränsad till kunskapen hos de nuvarande skyltmakarna.

Vårt mål är att göra ditt liv enklare på alla sätt vi kan, genom att leverera skyltar av högsta kvalitet till överkomliga priser. Vi kommer att se till att du får skylten som du alltid drömt om, genom att guida dig genom processen. Det behöver förstås inte vara så storslaget, det kan också vara skyltar som talar om för folk vart de ska gå och inte gå. Slutresultatet blir dock detsamma. Du kommer att få skylten som ditt varumärke förtjänar och som du kan känna dig stolt över.

Skyltarna lamineras alltid för få ett klotter och UV-resistent skydd, vilket gör dem perfekta för utomhusbruk. När du skapar din skylt kan du dessutom välja ett matt laminat för en reflektionsfri yta. Matt yta är främst lämpad för inomhusbruk då man slipper blänk, medans blank yta är lättare att hålla rent utomhus.

Vår story slutar inte här. Vi har nu etablerat vår verksamhet här i Trollhättan, men vårt mission är att nå ut till hela Sverige. Vi hoppas göra detta genom att ge er exceptionell service och på så sätt göra oss till ditt självklara val när du väljer din nästa skyltmakare.

Designa din egna skylt

Skapa och designa din egna skylt med det digitala verktyget.
Designa din skylt

Till webbshoppen

Är du ute efter en standard skylt? Då finner du säkert den i webbshoppen. Där hittar ni allt från vägmärken till kontorsskyltar.
Till webbshoppen
Kontakta oss
Telefon: 
0520-405340
Email: 
[email protected]
Kardanvägen 10,
461 38, Trollhättan 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram