Designa egen skylt online

Designa Dina Egna Skyltar Online i Sverige
Välkommen till Signmakerr, din främsta källa för att designa skyltar online i Sverige. Vi förstår vikten av att skapa den perfekta skylten, och vår plattform är designad för att göra processen så smidig och kreativ som möjligt. Med vårt användarvänliga designverktyg kan du skapa skyltar som inte bara uppfyller utan överträffar dina förväntningar.
Gå till skyltstudion
Kontakt
info@signmakerr.se
0520-405340

Din guide till att designa skyltar hos Signmakerr

 • 1) Välj en Mall eller Starta Från Grund

  Användarvänligt Interface

  Välj mellan en rad fördefinierade mallar som täcker allt från professionella företagsskyltar till personliga evenemangsmarkörer. För dem som önskar full kreativ frihet, erbjuder vi också en blank canvas där du kan starta din design från grunden.

  Navigering

  Vårt verktyg är intuitivt designat för enkel navigering, vilket möjliggör en smidig designprocess även för nybörjare.
 • 2) Personlig Anpassning

  Anpassningsalternativ

  Lägg till och anpassa text, välj från en omfattande samling av bilder, eller ladda upp egna bilder. Välj även från olika material och monteringsalternativ för att passa exakt där skylten ska placeras.

  Ikon- och Symbolbibliotek

  Utforska vårt bibliotek som är fyllt med ett brett spektrum av ikoner och symboler, perfekt för att lägga till visuellt engagerande element till din skylt.
 • 3) Förhandsgranska och Bekräfta

  Real-time Förhandsvisning

  Använd vår förhandsvisningsteknik för att se din skylt i en simulerad miljö. Detta hjälper dig att få en realistisk känsla för hur skylten kommer att se ut i dess tänkta miljö.

  Jag är färdig!

  När du är nöjd med designen kan du enkelt lägga till produkten i din varukorg, redo för beställning.
 • 4) Beställning och leverans

  Beställningsprocess

  För enklast beställning kan ni genomföra betalningen med kort, dock godkänns även betalning via faktura. Betalningnen sker genom Stripe vilket är en säker och väletablerad betallösning.

  Leverans

  Trots att skyltarna är unikt designad har vi genom logistiska lösningar en relativt snabb leverans som tenderar att vara mellan 5 till 10 arbetesdagar beroende på material och orderstorlek. 

Dina viktigaste funktioner i Signmakerrs designverktyg

 • Importera Bilder

  Dra och Släpp Funktionalitet

  Vårt designverktyg gör det enklare än någonsin att lägga in bilder i din design. Med en enkel drag och släpp-rörelse kan du snabbt flytta bilder från din dator direkt till designytan.

  Bred Filstöd

  Vi stöder en omfattande lista av filformat, inklusive PDF, AI, JPEG, PNG, och SVG, vilket gör det möjligt för dig att använda professionella designfiler eller personliga bilder med hög upplösning.
 • Typsnitt och Färgval

  Omfattande Typsnittsbibliotek

  Välj från ett brett sortiment av typsnitt, designade för att matcha varje stil och tillfälle. Oavsett om du behöver något formellt för företagsskyltar eller något mer avslappnat för personliga evenemang, har vi alternativ som passar.

  Avancerad Färganpassning

  Använd vårt detaljerade färgverktyg för att hitta den perfekta nyansen för din skylt. Ange färgkoder direkt (HEX) för att matcha ditt företags branding exakt eller experimentera med färgspektrumet för att skapa något helt unikt.
 • Förhandsvisning i Real Miljö

  Realistisk Visualisering

  Se din skylt framför dig med vår realtidsvisualisering. Vår teknologi låter dig se skylten i olika miljöer, vilket ger en verklig känsla för hur designen kommer att framstå på plats.

  Detaljkontroll

  Justera positionering, storlek och andra designelement i realtid för att se till att allt ser perfekt ut innan beställning. Skylten som presenteras i studion är den skylten som kommer att produceras i verkligheten. Dock kan vissa element som montering och grafiska hjälpmedel i studion, skiljas från det som blir den färdiga skylten.
 • Spara som favorit - enkel projektadministration

  Vårt användarvänliga designverktyg är utrustat med avancerade funktioner för projektadministration som effektiviserar processen att skapa, spara och hantera dina skyltprojekt. Med dessa funktioner kan du:

  Spara olika Versioner

  Ha möjligheten att spara flera versioner av samma projekt. Detta är särskilt användbart när du vill experimentera med olika designförslag eller när du behöver versioner anpassade för olika tillfällen.

  Återanvända Designelement

  Skapa och spara en bibliotek av favoritdesigner, textblock, logotyper eller specifika layouter som du kan dra nytta av i framtida projekt. Detta sparar tid och hjälper till att hålla dina skyltar konsekventa och professionella.
  Gå till skyltstudion

Kontakta oss

Behöver du hjälp eller har frågor? Vårt team är redo att hjälpa dig med dina projekt, stora som små. Kontakta oss för personlig service och support.
info@signmakerr.se
0520-405340
Boka en konsultation idag!