Hem Signmakerr.se

Om Signmakerr

Vårt mål är att göra ditt liv enklare på alla sätt vi kan, genom att leverera skyltar av högsta kvalitet till överkomliga priser. Vi kommer att se till att du får skylten som du alltid drömt om, genom att guida dig genom processen. Det behöver förstås inte vara så storslaget, det kan också vara skyltar som talar om för folk vart de ska gå och inte gå. Slutresultatet blir dock detsamma. Du kommer att få skylten som ditt varumärke förtjänar och som du kan känna dig stolt över.

Vår resa

För över ett kvarts sekel sedan började Henrik, vår grundare, sin resa i skyltbranschen. Med ett öga för detaljer och en passion för tydlig och vacker kommunikation, lade han grunden för sin kompetens och expertis inom skyltdesign och tillverkning. Efter 25 år i en traditionell och oföränderlig bransch, identifierade Henrik en betydande lucka: skyltbranschen, fast i sina vägar, krävde innovation och modernisering.

Henrik såg att skyltbranschen, som bestod av små enheter med stor produktionskapacitet, inte kunde uppfylla de varierande och ständigt föränderliga behoven hos sina kunder på ett optimalt sätt. Ett nytt sätt att tänka och agera var nödvändigt. Så var idén om Signmakerr född – med en önskan att förändra branschen, bryta gammal struktur, och skapa något som gynnar alla inblandade: slutkunden, skylttillverkaren, och säljaren.

Henrik grundade Signmakerr med en tydlig vision: Att skapa Europas ledande skyltkedja till 2028. Vi strävar efter att vara branschledande, uppbyggda med en flexibel infrastruktur, en kraftfull digital närvaro, och ett utvecklat tjänsteutbud i ett OMNI-kanaltänkande.

Varför gör vi det vi gör?

Vi har en oböjlig tro på att skyltbranschen kan och måste förändras. Vi vill skapa nya försäljnings- och distributionskanaler som bättre motsvarar kundernas krav genom ett utökat tjänsteutbud.

Vem gör vi det för?

Vår primära marknad är B2B, och vi strävar efter att ge våra kunder en sömlös upplevelse, ta större ansvar för slutresultatet och leverera helhetslösningar genom kostnadseffektiva alternativ.

Vad är vårt mål?

Att inte bara transformera branschen, utan också skapa en oöverträffad upplevelse för varje kund vi samarbetar med. Vi strävar efter att bli mer än bara en leverantör av skyltar – vi vill bli er partner i att effektivt kommunicera ert varumärke. Oavsett om du är en liten lokal verksamhet eller en stor organisation, är vårt engagemang att ge ditt varumärke den gnistan och synlighet det förtjänar, både nu och i framtiden. Vår ambition är att din interaktion med oss ska vara så inspirerande och enkel som möjligt, där varje steg i resan, från konceptualisering till installation, genomsyras av professionalism och innovation."

Hur gör vi det möjligt?

Vi kombinerar lång erfarenhet med ny, innovativ teknik för att göra skylttillverkning enklare och mer tillgänglig. Genom att omfamna digitaliseringen och utveckla nya, smarta lösningar, vill vi göra det enkelt för både små och stora företag att skapa den skyltning de behöver. Vi lyssnar, vi förstår, och vi levererar med precision och omtanke.

Tillsammans med våra partners hjälper vi dig under hela projektet

Survey
Vi erbjuder personliga platsundersökningar i hela Sverige, vi säkerställer att ni får rätt skylt på rätt plats! Genom att analysera storlek, material och fästmetoder identifierar vi den optimala lösningen för era skyltar som inte bara är visuellt tilltalande utan också funktionella och hållbara.

Storlek:
Anpassa skyltens storlek till omgivningen och avståndet från där människor kommer att se den.
Vi följer eventuella lokala regler och restriktioner för skyltstorlekar.

Material:
Vi väljer ut ett material som är lämpligt för den specifika miljön och eventuella väderförhållanden.

Fästmetod:
Avgör vilken typ av fästmetod som är mest lämplig för skyltens storlek och vikt.

Belysning:
Vi utvärderar behovet av belysning för att säkerställa synlighet dag och natt.

Omgivning och arkitektur:
Vi anpassar skyltens design och stil för att komplettera omgivande arkitektur och landskap.

Lokala regelverk:
Vi handleder bygglov där det krävs.
Mer om survey
Design
Använd Skyltstudion för att enkelt och smidigt importera din logotyp på vald skylt.

När skylten kräver ytterligare design, exempelvis profilskyltar utomhus med egen logotyp, erbjuder vi hjälp från våra erfarna formgivare. De driver en iterativ process där de aktivt involverar er kunder för att förverkliga visionen ni har och skapa skyltar som passar era unika behov.

Tillsammans skapar vi skyltar som inte bara tilltalar estetiken utan också effektivt kommunicerar ert budskap.
Mer om design
Bygglov
Med vår omfattande erfarenhet guider vi er smidigt genom bygglovsprocessen för att minimera krångel och stress. Vi hjälper er att säkerställa en smidig process och minimera avbrott i era projekt.

Lokala regelverk och förordningar:
Vi följer lokala byggregler och förordningar som måste respekteras för att undvika böter och förseningar.

Skyltstorlek och placering:
Det är avgörande att skyltarna är proportionerliga och placeras på rätt ställe enligt lokal lagstiftning för att undvika påföljder och säkerställa synlighet.

Designkrav:
Lokala myndigheter kan ha specifika krav för skyltdesign, inklusive typsnitt, färger och grafiska element. Vi ser till att era skyltar uppfyller dessa krav.

Ansökningsprocessen:
Genom att följa den korrekta ansökningsprocessen sparar vi er tid och energi. Felaktiga ansökningar kan leda till förseningar och extra kostnader.

Kommunikation med myndigheter:
Vi sköter all kommunikation med de lokala myndigheterna för att säkerställa en smidig process. Detta minimerar risken för missförstånd och ökar sannolikheten för ett snabbt godkännande.

Efterlevnad av bygglov:
Vi ser till att skyltarna överensstämmer med beviljat bygglov, vilket är nödvändigt för att undvika rättsliga konsekvenser.
Mer om bygglov
Tillverkning
Vårt fokus är att producera högkvalitativa och hållbara skyltar. Vi använder högkvalitativa råvaror och följer EU-standarder som säkerställer att varje skylt motsvarar de högsta kvalitetskraven. Vi tillverkar skyltar med anpassade materialval för att uppnå det önskade resultatet och tillgodose ert behov och önskemål.
Mer om tillverkning
Installation
Vi erbjuder skyltmontering i hela Sverige för att säkerställa en trygg installation av din nya skylt. Vi strävar efter att leverera högkvalitativa lösningar som ökar er synlighet på ett professionellt sätt.

Genom att använda våra servicetjänster kan ni vara trygga i vetskapen om att alla dessa regler och krav hanteras professionellt och att ert projekt kommer att flyta smidigt genom bygglovsprocessen.
Mer om installation
Kontakta oss
Logo