Om Signmakerr

Vårt mål är att göra ditt liv enklare på alla sätt vi kan, genom att leverera skyltar av högsta kvalitet till överkomliga priser. Vi kommer att se till att du får skylten som du alltid drömt om, genom att guida dig genom processen. Det behöver förstås inte vara så storslaget, det kan också vara skyltar som talar om för folk vart de ska gå och inte gå. Slutresultatet blir dock detsamma. Du kommer att få skylten som ditt varumärke förtjänar och som du kan känna dig stolt över.

Vår resa

För över ett kvarts sekel sedan började Henrik, vår grundare, sin resa i skyltbranschen. Med ett öga för detaljer och en passion för tydlig och vacker kommunikation, lade han grunden för sin kompetens och expertis inom skyltdesign och tillverkning. Efter 25 år i en traditionell och oföränderlig bransch, identifierade Henrik en betydande lucka: skyltbranschen, fast i sina vägar, krävde innovation och modernisering.

Henrik såg att skyltbranschen, som bestod av små enheter med stor produktionskapacitet, inte kunde uppfylla de varierande och ständigt föränderliga behoven hos sina kunder på ett optimalt sätt. Ett nytt sätt att tänka och agera var nödvändigt. Så var idén om Signmakerr född – med en önskan att förändra branschen, bryta gammal struktur, och skapa något som gynnar alla inblandade: slutkunden, skylttillverkaren, och säljaren.

Henrik grundade Signmakerr med en tydlig vision: Att skapa Europas ledande skyltkedja till 2028. Vi strävar efter att vara branschledande, uppbyggda med en flexibel infrastruktur, en kraftfull digital närvaro, och ett utvecklat tjänsteutbud i ett OMNI-kanaltänkande.

Varför gör vi det vi gör?

Vi har en oböjlig tro på att skyltbranschen kan och måste förändras. Vi vill skapa nya försäljnings- och distributionskanaler som bättre motsvarar kundernas krav genom ett utökat tjänsteutbud.

Vem gör vi det för?

Vår primära marknad är B2B, och vi strävar efter att ge våra kunder en sömlös upplevelse, ta större ansvar för slutresultatet och leverera helhetslösningar genom kostnadseffektiva alternativ.

Vad är vårt mål?

Att inte bara transformera branschen, utan också skapa en oöverträffad upplevelse för varje kund vi samarbetar med. Vi strävar efter att bli mer än bara en leverantör av skyltar – vi vill bli er partner i att effektivt kommunicera ert varumärke. Oavsett om du är en liten lokal verksamhet eller en stor organisation, är vårt engagemang att ge ditt varumärke den gnistan och synlighet det förtjänar, både nu och i framtiden. Vår ambition är att din interaktion med oss ska vara så inspirerande och enkel som möjligt, där varje steg i resan, från konceptualisering till installation, genomsyras av professionalism och innovation."

Hur gör vi det möjligt?

Vi kombinerar lång erfarenhet med ny, innovativ teknik för att göra skylttillverkning enklare och mer tillgänglig. Genom att omfamna digitaliseringen och utveckla nya, smarta lösningar, vill vi göra det enkelt för både små och stora företag att skapa den skyltning de behöver. Vi lyssnar, vi förstår, och vi levererar med precision och omtanke.

Vi hjälper till under hela projektet

Med över 30 års erfarenhet inom skyltbranschen kan vi hjälpa er från start till mål. Nedan demonstrerar vi vilka steg som vi kan genomföra för er.
Survey
Vi undersöker personligen erat objekt, för att hitta den bästa lösning. B.la storlek, material, och fästmetod.
Design
Vi använder våra erfarna formgivare för att uppnå er vision. Detta genomförs itterativt, där ni får vara med och följa processen.
Bygglov
Bygglov kan i många fall vara krångligt och stressig. Vilket är något som vi gärna hjälper er unvika med våra många års erfarenhet.
Tillverkning
Vår ambition är att tillverka hållbara skyltar i topkvalitet. Därför försäkrar vi produktionen med kvalitets råvaror och EU standarder.
Installation
Med erfarenhet av att installera skyltar, erbjuder vi er en tjänst där vi hjälper er med professionellt montage. Så att ni ska känna er säkra.
Kontakta oss
Designa din egna skyltTill webbshoppen
PSST, HÄNG MED PÅ VÅR RESA!
Logo