Offert & Servicetjänster

Vi hjälper till under hela projektet

Med över 30 års erfarenhet inom skyltbranschen kan vi hälpa er från start till mål.
Nedan demonstrerar vi hur proccesen ser ut efter vi har tagit emot eran offert.

Processen

Survey
Vi erbjuder personliga platsundersökningar i hela Sverige, vi säkerställer att ni får rätt skylt på rätt plats! Genom att analysera storlek, material och fästmetoder identifierar vi den optimala lösningen för era skyltar som inte bara är visuellt tilltalande utan också funktionella och hållbara.

Storlek:
Anpassa skyltens storlek till omgivningen och avståndet från där människor kommer att se den.
Vi följer eventuella lokala regler och restriktioner för skyltstorlekar.

Material:
Vi väljer ut ett material som är lämpligt för den specifika miljön och eventuella väderförhållanden.

Fästmetod:
Avgör vilken typ av fästmetod som är mest lämplig för skyltens storlek och vikt.

Belysning:
Vi utvärderar behovet av belysning för att säkerställa synlighet dag och natt.

Omgivning och arkitektur:
Vi anpassar skyltens design och stil för att komplettera omgivande arkitektur och landskap.

Lokala regelverk:
Vi handleder bygglov där det krävs.
Mer om survey
Design
Använd Skyltstudion för att enkelt och smidigt importera din logotyp på vald skylt. 

När skylten kräver ytterligare design, exempelvis profilskyltar utomhus med egen logotyp, erbjuder vi hjälp från våra erfarna formgivare. De driver en iterativ process där de aktivt involverar er kunder för att förverkliga visionen ni har och skapa skyltar som passar era unika behov. 

Tillsammans skapar vi skyltar som inte bara tilltalar estetiken utan också effektivt kommunicerar ert budskap.
Mer om design
Bygglov
Med vår omfattande erfarenhet guider vi er smidigt genom bygglovsprocessen för att minimera krångel och stress. Vi hjälper er att säkerställa en smidig process och minimera avbrott i era projekt.

Lokala regelverk och förordningar:
Vi följer lokala byggregler och förordningar som måste respekteras för att undvika böter och förseningar.

Skyltstorlek och placering:
Det är avgörande att skyltarna är proportionerliga och placeras på rätt ställe enligt lokal lagstiftning för att undvika påföljder och säkerställa synlighet.

Designkrav:
Lokala myndigheter kan ha specifika krav för skyltdesign, inklusive typsnitt, färger och grafiska element. Vi ser till att era skyltar uppfyller dessa krav.

Ansökningsprocessen:
Genom att följa den korrekta ansökningsprocessen sparar vi er tid och energi. Felaktiga ansökningar kan leda till förseningar och extra kostnader.

Kommunikation med myndigheter:
Vi sköter all kommunikation med de lokala myndigheterna för att säkerställa en smidig process. Detta minimerar risken för missförstånd och ökar sannolikheten för ett snabbt godkännande.

Efterlevnad av bygglov:
Vi ser till att skyltarna överensstämmer med beviljat bygglov, vilket är nödvändigt för att undvika rättsliga konsekvenser.
Mer om bygglov
Tillverkning
Vi fokuserar på att producera kvalitativa och hållbara skyltar. Vi använder högkvalitativa råvaror och följer EU-standarder som säkerställer att varje skylt motsvarar de högsta kvalitetskraven. Våra skyltar är anpassade efter era behov och önskemål. 

Oavsett om det är små skyltar för företagslokaler eller stora skyltar för offentliga platser, strävar vi efter att öka er synlighet och varumärkesidentitet med enastående resultat. Med vår dedikation till kvalitet och hållbarhet kan ni lita på att våra skyltar kommer att fortsätta leverera värde under lång tid framöver.
Mer om tillverkning
Installation
Vi erbjuder skyltmontering i hela Sverige för att säkerställa en trygg installation av din nya skylt. Vi strävar efter att leverera högkvalitativa lösningar som ökar er synlighet på ett professionellt sätt. Våra erfarna installatörer tar hand om varje steg i processen, från förberedelse till slutförande, för att säkerställa att er skylt installeras korrekt och säkert. 

Genom att använda våra servicetjänster kan ni vara trygga i vetskapen om att alla dessa regler och krav hanteras professionellt och att ert projekt kommer att flyta smidigt genom bygglovsprocessen.
Mer om installation

Svar & Frågor

Hittar du inte svar på din fråga?
Mejla oss gärna din fråga så besvarar vi den så fort vi kan.

info@signmakerr.se
0520-405340

FAQ

Vilka typer av skyltar kan ni leverera?

+
Vi har aktivt valt att inte begränsa oss till en viss produktionsmetod utan vill hjälpa kunden att få rätt skylt på rätt plats. Med våra partners kan vi leverera Sveriges bredaste utbud på skyltar och bli en “One stop Shop”.

Levererar ni i hela Sverige?

+
Vi våra partners kan vi erbjuda hela vårt produkt och serviceutbud i hela landet. Kontakta oss så hjälper vi er med era behov.

Kan jag få hjälp med montering av skyltar?

+
I vårt tjänsteerbjudande är montering och reparationer av skyltar en viktig del. Vi har via våra partners möjlighet att utföra skyltmontage och service i hela landet.

Gör ni service på skyltar?

+
Vi vet att väder och vind påverkar skyltar över tid och behöver service. Vi kan hjälpa till med service i hela landet via våra partners.

Vad finns det för betalningsmöjligheter?

+
Vi kan erbjuda er olika former av betalningsmetoder. I designverktyget där ni designar egna skyltar online kan ni välja faktura eller kortbetalning.

På dyrare skylt typer och installationer erbjuder vi delbetalning via Wasa kredit som är vår kreditpartner.

Kan jag få hjälp med design av skyltar?

+
Vi har erfarna skyltdesigners som hjälper till att ta fram rätt skylt vid rätt tillfälle. Kontakt oss så fixar vi designen.

Hur går en survey och platsundersökning till?

+
Vi undersöker personligen ert objekt i det geografiska område som vi opererar på. Signmakerr jobbar även med partners för att täcka hela Sverige med våra tjänster.

Kan ni hjälp med design av vårt varumärke?

+
Vi använder våra erfarna formgivare för att uppnå er vision. Detta genomförs iterativt, där ni får vara med och följa processen.

Kan ni hjälpa till med bygglovsansökan?

+
Bygglov kan i många fall vara krångligt och stressig. Vilket är något som vi gärna hjälper er undvika med våra många års erfarenhet.

Hjälper ni till med installation på skyltar?

+
Signmake rr vill försäkra våra kunder om att få “Rätt skylt på Rätt plats”. Vi jobbar med noga utvalda partners som driver spetskompetens inom sitt produktområde och vår ambition är att tillverka hållbara skyltar i toppkvalitet. Därför försäkrar vi produktionen med kvalitets råvaror och EU standarder.

Hur går tillverkning av era skyltar till?

+
Signmake rr vill försäkra våra kunder om att få “Rätt skylt på Rätt plats”. Vi jobbar med noga utvalda partners som driver spetskompetens inom sitt produktområde och vår ambition är att tillverka hållbara skyltar i toppkvalitet. Därför försäkrar vi produktionen med kvalitets råvaror och EU standarder.

Offertformulär

Kontakt formulär allmän

*” anger obligatoriska fält

Namn
Företagsnamn
Speciella önskningar vid kontakt?
Dra filer hit eller
Max filstorlek: 20 MB.
    Godkännande av datahantering*
    Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.