Hem Signmakerr.se

Populäraste rumstyperna just nu

Vi hjälper till under hela projektet

Med över 30 års erfarenhet inom skyltbranschen kan vi hjälpa er från start till mål. Nedan demonstrerar vi vilka steg som vi kan genomföra för er.
Survey
Vi undersöker personligen erat objekt, för att hitta den bästa lösning. B.la storlek, material, och fästmetod.
Design
Vi använder våra erfarna formgivare för att uppnå er vision. Detta genomförs itterativt, där ni får vara med och följa processen.
Bygglov
Bygglov kan i många fall vara krångligt och stressig. Vilket är något som vi gärna hjälper er unvika med våra många års erfarenhet.
Tillverkning
Vår ambition är att tillverka hållbara skyltar i topkvalitet. Därför försäkrar vi produktionen med kvalitets råvaror och EU standarder.
Installation
Med erfarenhet av att installera skyltar, erbjuder vi er en tjänst där vi hjälper er med professionellt montage. Så att ni ska känna er säkra.

Mer idéer och inspiration

Signmakerrs story

Det hela började som en idé av vår passionerade grundare Henrik Andree, som har arbetat i skyltbranschen i mer än 25 år. Han såg de begränsningar som branschen har, och hur det påverkar dig som kund. Så han försökte hitta ett sätt att ändra på detta.

Problemet som finns på många platser i Sverige idag, som tillexempel i Trollhättan, är en bristande kunskap hos skyltmakarna. Detta påverkar negativt dig som vill ha skyltar som uttrycker ett visst budskap och kvalitet om ditt företag. Det största hindret är att den begränsade kunskapen minskar de variationer av skyltar som är möjliga att skapa. Vilket i slutändan leder till att alla skyltar ser likadana ut, och inte låter dig sticka ut från mängden.

Signmakerrs mål & lösning

Lösningen är innovation och disruption av branschen. Vi har skapat ett brett utbud av expertpartners och producenter som alltid förser dig med skyltar av högsta kvalitet. Detta utökar samtidigt utbudet som du kan välja mellan. Du förtjänar en skylt som representerar din vision till fullo, och som inte är begränsad till kunskapen hos de nuvarande skyltmakarna.

Vårt mål är att göra ditt liv enklare på alla sätt vi kan, genom att leverera skyltar av högsta kvalitet till överkomliga priser. Vi kommer att se till att du får skylten som du alltid drömt om, genom att guida dig genom processen. Det behöver förstås inte vara så storslaget, det kan också vara skyltar som talar om för folk vart de ska gå och inte gå. Slutresultatet blir dock detsamma. Du kommer att få skylten som ditt varumärke förtjänar och som du kan känna dig stolt över.
Logo