Skyltmaterial guiden

Välkommen till vår skyltmaterial Guide hos Signmakerr!

Vi förstår vikten av att välja rätt material när det gäller skylttillverkning – det kan vara avgörande för både utseende och funktionalitet. Genom vår guide strävar vi efter att ge dig en omfattande förståelse för de olika materialen vi använder för att tillverka skyltar, inklusive aluminium, plast och mycket mer. Oavsett om du söker en hållbar och väderbeständig lösning eller behöver specifika egenskaper som brandsäkerhet, är vår guide här för att hjälpa dig att fatta informerade beslut. Utforska våra resurser för att lära dig mer om varför skyltmaterial är viktigt och hur det kan påverka ditt skyltprojekt.
Kontakta oss

Hur går tillverkning av era skyltar till?

Vi vill försäkra våra kunder om att få “Rätt skylt på Rätt plats”. Vi jobbar med noga utvalda partners som driver spetskompetens inom sitt produktområde och vår ambition är att tillverka hållbara skyltar i toppkvalitet. Därför försäkrar vi produktionen med kvalitets råvaror och EU standarder.

Varför välja akryl för skylttillverkning?

Akrylskyltar, även kända som plexiglasskyltar, är ett modernt och elegant alternativ för skyltning, perfekt för entréskyltar, logoskyltar, informationsskyltar och kontorsskyltar. Dessa skyltar är mångsidiga och passar både i klassiska och moderna miljöer. Med akrylskyltar är möjligheterna för form och utseende nästan oändliga.

Varför välja plast för skylttillverkning?

Plast är ett utmärkt val för skylttillverkning av flera skäl. Det är ett mångsidigt och hållbart material, vilket gör det lämpligt för olika användningsområden. Dessutom är plastskyltar vanligtvis lättare än skyltar gjorda av andra material, vilket underlättar vid installation och transport. Plast är också väderbeständigt och kan motstå yttre påverkan, vilket säkerställer att skyltarna behåller sin kvalitet och utseende under lång tid. Slutligen erbjuder plast ett brett utbud av designmöjligheter, vilket gör det möjligt att skapa skyltar som passar perfekt för varje enskilt behov och varumärkesidentitet. Plastskyltar hos oss tillverkas av skummad PVC, även känd som Forex eller Foam. Med optimal tjocklek på 3 mm är de lätta, väderbeständiga och stöttåliga.

Varför välja aluminium för skylttillverkning?

Aluminium är ett utmärkt val för skylttillverkning av flera anledningar. För det första är det skyddslaminerat vilket ger extra hållbarhet och motståndskraft mot väder och vind, perfekt för utomhusbruk. Dess stadiga konstruktion gör det lämpligt för att hantera olika väderförhållanden. Dessutom erbjuder aluminium ett brett spektrum av färgalternativ, vilket gör det möjligt att skapa skyltar som passar perfekt för ditt varumärkes utseende och stil. Slutligen har aluminium en lång livslängd, vilket säkerställer att dina skyltar förblir snygga och professionella under lång tid framöver.

Mer idéer och inspiration