Information om våra rollups

En Rollup är ett displayställ med budskapet rullat som en rullgardin i en aluminiumkassett. Med en Rollup kan du på ett enkelt, och portabelt sätt exponera ditt budskap på mässor, event, i butiksmiljöer eller på föreläsningar.

Standardformatet för en Rollup är 85x200cm.

Den medföljande väskan gör det lätt att ta med sig Rollupen överallt och skyddar den samtidigt vid transporter och förvaring. När man vill använda Rollupen drar man upp bilden som en rullgardin ur aluminiumkassetter och fäster denna med en pinne på baksidan. När Rollupen inte används ligger motivet väl ihoprullat i aluminium kassetten och skyddat till nästa gång du behöver använda den. Som med allt annat så ”får man vad man betalar för” och vi på Skyltstudion.se har valt en prisvärd Rollup med mycket hög kvalité. Därför är det också möjligt att byta ut budskapet i din Rollup om detta skulle bli inaktuellt.

Trycket görs på en matt och reflektionsfri polyesterfilm med mycket lång hållbarhet och den tål även vatten och lättare rengöring. Dock är endast användning inomhus att rekommendera då även lättare vindpustar kan få den att välta.

Har ni speciella önskemål utöver ovan detaljer, löser vi det såklart också!

Designa din egna skylt

Skapa och designa din egna skylt med det digitala verktyget.
Designa din skylt

Till webbshoppen

Är du ute efter en standard skylt? Då finner du säkert den i webbshoppen. Där hittar ni allt från vägmärken till kontorsskyltar.
Till webbshoppen
Kontakta oss
Telefon: 
0520-405340
Email: 
[email protected]
Kardanvägen 10,
461 38, Trollhättan 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram