Akrylskyltar

Utforska fördelarna med akrylskyltar för din skyltning! Akrylskyltar, även kända som plexiglasskyltar, är ett modernt och elegant alternativ för skyltning, perfekt för entréskyltar, logoskyltar, informationsskyltar och kontorsskyltar. Dessa skyltar är mångsidiga och passar både i klassiska och moderna miljöer. Med akrylskyltar är möjligheterna för form och utseende nästan oändliga.

Mer om akrylskyltar

Akrylskyltar tillverkas vanligtvis i storlekar som sträcker sig från små, decimeterstora skyltar upp till flera meter i längd. Den vanligaste tjockleken för akrylskyltar är 5 mm, men det finns även möjlighet att tillverka skyltar med en tjocklek på 10 mm för de kunder som föredrar en massivare skylt. Genom att trycka motiv direkt på baksidan av akrylmaterialet med en UV-printer möjliggörs en högupplöst bildkvalitet och en mängd olika designalternativ. Efter tryck fräses skyltarna ut i olika former med hjälp av ett fräsbord. Detta gör det möjligt att skapa skyltar i princip i vilken form som helst, inklusive kvadratiska, rektangulära, runda, ovala och stjärnformade. För att ge skyltarna en extra exklusiv känsla erbjuds diamantpolering av kanterna, vilket ger dem en blank yta. Vanligaste fästmetoden för akrylskyltar är väggdistanser, men det går även att montera dem med dubbelhäftande. Detta är särskilt användbart i känsliga miljöer, även om det innebär att bakgrunden inte kan vara transparent.
Kontakta oss

Vad är akrylskyltar och vad används de till?

Akrylskyltar är skyltar tillverkade av ett transparent material som kallas akryl, även känt som plexiglas. De används för olika ändamål såsom entréskyltar, logoskyltar, informationsskyltar och kontorsskyltar.

Vilka storlekar kan akrylskyltar tillverkas i?

Akrylskyltar kan tillverkas i en mängd olika storlekar, från små, decimeterstora skyltar upp till flera meter i längd.

Vilka är fördelarna med akrylskyltar jämfört med andra material?

Fördelarna med akrylskyltar inkluderar deras mångsidighet, eleganta utseende, högupplösta tryckmöjligheter, och möjlighet att skapa skyltar i olika former och tjocklekar.

Hur tillverkas akrylskyltar och vad är den vanligaste tjockleken?

Akrylskyltar tillverkas genom att trycka motiv direkt på baksidan av akrylmaterialet med en UV-printer och sedan fräsa ut dem i olika former. Den vanligaste tjockleken för akrylskyltar är 5 mm, men det finns även möjlighet att tillverka skyltar med en tjocklek på 10 mm.

Vilka fästmetoder används vanligtvis för att montera akrylskyltar?

Vanligaste fästmetoden för akrylskyltar är väggdistanser, men det går även att montera dem med dubbelhäftande. Detta är särskilt användbart i känsliga miljöer, även om det innebär att bakgrunden inte kan vara transparent.

Är det möjligt att skräddarsy akrylskyltar med olika former och färger?

Ja, akrylskyltar kan skräddarsys med olika former, färger och tryckmönster. Det finns en mängd olika designalternativ för att passa olika behov och estetiska preferenser.

Populäraste rumstyperna just nu