Rollups

Upptäck kraften av rollups för din marknadsföring! Rollups är en form av displayställ där budskapet är rullat som en rullgardin i en aluminiumkassett. Rollups erbjuder ett effektivt sätt att presentera ditt budskap på olika platser, från mässor och events till butiksmiljöer och föreläsningar. Dessa displayställ är portabla och enkla att använda, vilket gör dem till ett populärt val för marknadsföring och varumärkesexponering. Standardformatet för en Rollup är vanligtvis 85x200 cm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att kommunicera ditt budskap på ett tydligt sätt.

Mer om rollups

Den medföljande väskan gör det enkelt att transportera Rollupen till olika platser samtidigt som den skyddar den från skador under resan. När det är dags att använda Rollupen drar du helt enkelt upp bilden som en rullgardin ur aluminiumkassetten och fäster den med en pinne på baksidan. När Rollupen inte används rullas motivet väl ihoprullat i aluminiumkassetten och skyddas till nästa användningstillfälle. I Skyltstudion erbjuder vi prisvärda Rollups av hög kvalitet. Vår Rollup är tillverkad för att hålla och ger dig möjligheten att enkelt byta ut budskapet om det skulle bli inaktuellt. Trycket görs på en matt och reflektionsfri polyesterfilm med lång hållbarhet och vattenbeständighet för att säkerställa att ditt budskap syns tydligt och varaktigt. Även om Rollups tål lättare rengöring och vatten är det viktigt att notera att de främst är avsedda för inomhusbruk, då de kan vara känsliga för vind och riskerar att välta vid blåsiga förhållanden. Med våra Rollups kan du enkelt och effektivt förmedla ditt budskap och skapa uppmärksamhet där det behövs mest!
Kontakta oss

Vad är en Rollup och hur fungerar den?

En Rollup är ett displayställ där budskapet är rullat som en rullgardin i en aluminiumkassett. För att använda den drar du helt enkelt upp bilden som en rullgardin ur aluminiumkassetten och fäster den med en pinne på baksidan.

Vilka är fördelarna med att använda en Rollup?

Rollups är portabla, enkla att sätta upp och ger möjlighet att exponera budskap på olika platser. Dessutom är de skyddade vid transport i den medföljande väskan och möjliggör utbyte av budskap vid behov.

Vilka är standarddimensionerna för en Rollup?

Standardstorleken för en Rollup är vanligtvis 85x200 cm, men de kan också finnas i andra storlekar beroende på behoven.

Är det möjligt att byta ut budskapet i en Rollup?

Ja, det är möjligt att byta ut budskapet i en Rollup om det skulle bli inaktuellt eller om ett nytt budskap önskas.

Kan en Rollup användas utomhus?

Rollups är främst avsedda för inomhusbruk. Även om de är vattenbeständiga och har lång hållbarhet, kan de vara känsliga för vind och rekommenderas inte för utomhusbruk i blåsiga förhållanden.

Vilken typ av material används för trycket på en Rollup?

Trycket görs vanligtvis på en matt polyesterfilm med lång hållbarhet och vattenbeständighet, vilket ger en reflektionsfri yta för tydlig visuell exponering.

Populäraste rumstyperna just nu